Pracodawcy „biją” się o najlepszych pracowników, oferując im nie tylko służbowe gadżety oraz wysokie premie, ale także świadczenia pozapłacowe. Karnety na basen czy siłownie, bilety do kina, na koncerty oraz zniżki w najbardziej ekskluzywnych hotelach, to atrakcje, z których można korzystać w czasie wolnym od pracy. Jeśli jesteś pracodawcą i chcesz, aby twoi podwładni byli uśmiechnięci także w okresie wykonywania obowiązków, musisz zadbać o to, aby ciekawe spędzali przerwę pracowniczą i nie narzekali na głód ani pragnienie.
Programy żywieniowe – efektywniejszy pracownik
Współcześni pracodawcy coraz chętniej sponsorują pracownikom programy żywieniowe, które pozwalają na regenerację sił w czasie pracy. Ciepły posiłek daje energię niezbędną na wiele godzin wytężonej aktywności fizycznej i umysłowej. Lekarze podkreślają, że bardzo ważne jest systematyczne spożywanie posiłków.
Nowe benefity – atrakcyjna oferta żywieniowa
Firma słynąca z bogatego pakietu świadczeń pracowniczych, to Benefit Systems. W ramach poszczególnych programów pracownicy mogą korzystać z atrakcji sportowych, turystycznych czy opieki lekarskiej. Jedną ze spółek Benefit Systems jest firma Nowe Benefity, która zaprezentowała ciekawą ofertę programu żywieniowego o nazwie MulitiLunch. Osoby korzystające z dobrodziejstw tego programu mogą posługiwać się kartami lub kuponami żywieniowymi.
Karty MultiLunch, to imienne dokumenty upoważniające do korzystania z wielu restauracji w czasie określonym przez pracodawcę. Nowe Benefity, to firma, która zapewnia szeroki wybór dań i napojów. Lista partnerów akceptujących karty i kupony MulitiLunch jest imponująca. Dzięki witrynie internetowej można bez trudu sprawdzić czy nasza ulubiona restauracja uczestniczy w programie. Poprzez stronę możemy także zgłosić dany lokal do programu.
Kupony żywieniowe realizowane w ramach programu MulitiLunch pozwalają na jednorazowe posiłki w danych restauracjach. Tego rodzaju świadczenia są pozytywnie odbierane przez pracowników zwłaszcza ze względu na możliwość swobodnego wyboru ulubionych dań.